Bemutatkozás

CSALÁDI BIZTONSÁG

A KultúrÁsz közhasznú Egyesület Családi Biztonság című projektje a Belügyminisztérium által támogatott prevenciós programsorozat. Ennek keretében a Debrecenben és Egerben elő családok számára nyújtunk olyan ismertszerzésre és közös aktivitásra épülő előadásokat, tréningeket, táborokat, online aktivitásokat, amelyek a településbiztonság, médiabiztonság és internetbiztonság témájával kapcsolatosak.

Az ezen a honlapon elérhető online Településbiztonsági és vagyonvédelmi verseny családoknak szól, akik három fordulón keresztül tesztelik a család közös tudását a nyereményekért.

A legjobban teljesítő három család számára a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület egy családi belépőjegyet ajándékoz a Debrecenben található „Bűvös völgy” Médiaértés- Oktató Központba!

 

EGYESÜLETÜNKRŐL

A KultúrÁsz Közhasznú Egyesület az Észak-Alföldi régió meghatározó kulturális és felnőttképzési célú szervezete. Az Egyesület 2004-es alapítása óta közhasznú jogállással bíró szervezet, és az azóta eltelt 14 évben kiépítette humánerőforrás bázisát és a működéséhez szükséges infrastrukturális feltételrendszert a szervezet céljaival összefüggő társadalmi szükségletek kielégítése érdekében. Az oktatási célú civil szervezet fő profilja a képzések, tréningek, előadások szervezése többek között kompetenciafejlesztés, felnőttoktatás módszertana, pályaorientáció, egészségmegőrzés, közösségfejlesztés, civil menedzsment, pályázatírás és projektmenedzsment témakörökben, amelyeket önállóan, illetve a régió számos közintézményével és civil szervezetével együttműködve valósít meg.

További információ: http://www.kulturasz.hu